«Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη μετά την απάντηση του ΣΚΑΪ σε εκείνον για την παρουσίαση του «Big Brother».

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ρώτησε για το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του κατά την επιστροφή του από την περιοδεία του στην Αυστραλία οπότε και ανακοίνωσε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του «Big Brother».

«Σήμερα άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω την συναίσθηση για ποιον λόγο μπορώ να ανακοινώνω ότι είμαι κεντρικός παρουσιαστής μια εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία. Μου άρεσε να δώσω το στίγμα μου, γιατί αυτό είναι που ισχύει.

Άκουσα ότι κάποιοι άνθρωποι που αγαπώ πολύ, υπογράφουν συγκεκριμένα συμβόλαια και όχι γενικά. Δεν έχω κάποιο γενικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, έχω ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ξεκάθαρο και πολύ σαφές.

Βέβαια, η συνεργάτιδα μου με ενημέρωσε για κάποια πράγματα. Δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα. Οπότε, θέλω να μου δώσετε λίγο τον χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι ήρεμος, cool, χαρούμενος και όταν έρθει η ώρα θα μάθετε αυτά που είναι να μάθετε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-1vk6gYDaA

«Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι»

Απόσταση από τη δήλωση του Γιώργου Τσαλίκη φαίνεται πως κρατάει ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες, Δευτέρα η εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Έλενα Πολυκάρπου, η απάντηση του ΣΚΑΪ είναι η εξής: «Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι».

Γιώργος Τσαλίκης: Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Τσαλίκη κατά την επιστροφή του από τη μεγάλη του περιοδεία και τον ρώτησαν αν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, όπως είχε διαρρεύσει.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, επιβεβαίωσε πως όχι μόνο δεν κάνει συζητήσεις αλλά ήδη έχει υπογράψει με τον σταθμό για την παρουσίαση του Big Brother.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=JxG3vO7xZsY