Ένα «αν» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του τελικού του MasterChef 5 απευθυνόμενος στην Μαργαρίτα Νικολαΐδη και «φούντωσε» η συζητήση για το αν οι κριτές μένουν ή φεύγουν από το Star Channel.

Από την άλλη, ο Διονύσης Σαρακίνης είχε μια άτυχη στιγμή η οποία θα του στοιχίσει σε βαθμούς σε ότι αφορά στο πιάτο του αφού ξέχασε μια ολόκληρη σειρά από κόκκαλα στο ψάρι που σέρβιρε στους κριτές.

Τι είδαμε όμως στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 5 οπότε και έλαβε μέρος η δεύτερη δοκιμασία του τελικού;

MasterChef 5: Η «εμφάνιση» της Ανούς Χεριμιάν

Διονύσης Σαρακίνης και Μαργαρίτα Νικολαΐδη έφτιαξαν βαλίτσες και έκλεισαν πίσω τους την πόρτα του πλατό του MasterChef 5 και βρέθηκαν στην Χαλκιδική.

Οι δυο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού του Star, τις επόμενες δυο μέρες θα μαγειρεύουν συνέχεια στο Sani Resort. ΟΙ κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους παίκτες και τους ενημέρωσαν πως έχουν ετοιμάσει διάφορες δοκιμασίες για εκείνους.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην παρέα τους προστέθηκε η κ. Πέπη Σιούτη, διευθύντρια επικοινωνίας και marketing του Ομίλου, η οποία ενημέρωσε παίκτες και κριτές για το ξενοδοχειακό συγκρότημα και το οικολογικό αποτύπωμα του.
Ο Διονύσης Σαρακίνης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα όσα άκουσε από την κ. Σιούτη και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του MasterChef.

Στο τέλος των δηλώσεων του, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την κάμερα του είπε χαριτολογώντας: «και γλυκύτατη».

Ο Διονύσης Σαρακίνης απάντησε με τη σειρά του: «Προχώρα! Βλέπει η Ανούς».

Υπενθυμίζεται πως η Ανούς Χεριμιάν και ο Διονύσης Σαρακίνης ήρθαν πολύ κοντά στο σπίτι του MasterChef 5 με τις φήμες περί σχέσης των δυο νέων να έχουν φουντώσει για τα καλά.

Το «αν» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης βρισκόντουσαν σε μαγειρικό οίστρο κατά τη δεύτερη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μετά τη χθεσινοβραδινή του κακοδιαθεσία, βρήκε ξανά τον εαυτό του και άρχισε τα πειράγματα, βρέθηκε δίπλα στην Μαργαρίτα για λίγη κουβέντα.

Ο κριτής ρώτησε την φιναλίστ «τι είναι το MasterChef» για εκείνη και η παίκτρια του τόνισε ότι ακόμα δεν ξέρει αυτήν την απάντηση.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε: «Αν σε φωνάξουμε, αν κάνουμε και εμείς άλλο MasterChef…» εννοώντας αν θα πήγαινε η παίκτρια ως guest καλεσμένη.

Η ατάκα αυτή «φουντώνει» τις φήμες περί αποχώρησης των κριτών του MasterChef 5 από το Star Channel, ρίχνοντας ουσιαστικά αυλαία στην συνεργασία τους με τον σταθμό και το μαγειρικό διαγωνισμό.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία η οποία ξεκίνησε από το «Πρωινό», πως οι τρεις κριτές έχουν δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί με ιδιαίτερα υψηλές χρηματικές απολαβές ώστε να ενταχθούν σε δικό του μαγειρικό διαγωνισμό.

Τι θυμήθηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης ξεκίνησαν τη δεύτερη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef 5.

Η φιναλίστ, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας φάνηκε να αγχώνεται καθώς οι ρυθμοί της και η ένταση της είχε χτυπήσει «κόκκινο». Τότε η Μαργαρίτα θέλησε να χαλαρώσει λίγο και ενώ ήταν πάνω από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια έκανε ένα flashback και θυμήθηκε στιγμές από την παραμονή της στον διαγωνισμό.

Θυμούμενη την πιο αστεία της στιγμή στο MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ξεχώρισε όταν μπήκε στο ντους για να κάνει υδρομασάζ και πατώντας ένα κουμπί που δεν ήξερε τι είναι όλο το μπάνιο γέμισε με σαπουνάδες και η ίδια δε σταμάτησε να γελά.

Μια ακόμα στιγμή που έχει ξεχωρίσει και όπως είπα, θα τη θυμάται για πάντα, ήταν μία ομαδική στην οποία είχε απέναντί της την Κωνσταντίνα που ειδικευόταν στα γλυκά και κατάφερε να την κερδίσει.

Ολόκληρη σειρά από κόκκαλα βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο του

Οι δυο φιναλίστ του MasterChef 5, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης ταξίδεψαν στην Χαλκιδική για τη δεύτερη δοκιμασία του τελικού.

Οι παίκτες κλήθηκαν να παρασκευάσουν πιάτα γεμάτα φαντασία και γεύση. Αφού οι κατσαρόλες πήραν… φωτιά και η ένταση χτύπησε κόκκινο, η ώρα της δοκιμής έφτασε.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήραν τις θέσεις τους στον πάγκο και περίμεναν να δοκιμάσουν τα πιάτα των δυο καλύτερων παικτών του φετινού MasterChef.

Ωστόσο, σε μια από τις παρασκευές που δοκίμασαν υπήρχε μια μεγάλη αστοχία και αυτή ήταν πως ο παίκτης δεν είχε αφαιρέσει μια ολόκληρη σειρά από κόκκαλα από το ψάρι που σέρβιρε.

Το πιάτο άνηκε στον Διονύση Σαρακίνη ο οποίος δεν είχε αφαιρέσει μια σειρά κόκκαλα από την κακαβιά που σέρβιρε στον Σωτήρη Κοντιζά.

Η συγκεκριμένη αστοχία, σε ένα εστιατορικό πιάτο θεωρείται σοβαρή άρα θα στοιχίσει σε βαθμούς στον παίκτη.