Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης βρισκόντουσαν σε μαγειρικό οίστρο κατά τη δεύτερη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μετά τη χθεσινοβραδινή του κακοδιαθεσία, βρήκε ξανά τον εαυτό του και άρχισε τα πειράγματα, βρέθηκε δίπλα στην Μαργαρίτα για λίγη κουβέντα.

Ο κριτής ρώτησε την φιναλίστ «τι είναι το MasterChef» για εκείνη και η παίκτρια του τόνισε ότι ακόμα δεν ξέρει αυτήν την απάντηση.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε: «Αν σε φωνάξουμε, αν κάνουμε και εμείς άλλο MasterChef…» εννοώντας αν θα πήγαινε η παίκτρια ως guest καλεσμένη.

Η ατάκα αυτή «φουντώνει» τις φήμες περί αποχώρησης των κριτών του MasterChef 5 από το Star Channel, ρίχνοντας ουσιαστικά αυλαία στην συνεργασία τους με τον σταθμό και το μαγειρικό διαγωνισμό.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία η οποία ξεκίνησε από το «Πρωινό», πως οι τρεις κριτές έχουν δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί με ιδιαίτερα υψηλές χρηματικές απολαβές ώστε να ενταχθούν σε δικό του μαγειρικό διαγωνισμό.