Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρώτη μαγειρική κόντρα της πρώτης μέρας των δοκιμασιών του MasterChef που θα κρίνει ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.

Στην πρώτη δοκιμασία, στην οποία συναποφάσισαν και οι τρεις κριτές έναν βαθμό για κάθε παίκτη, τόσο η Μαρίνα όσο και ο Διονύσης πήραν 9 για τα πιάτα τους και έτσι οι δυο παίκτες ήρθαν ισοπαλία.

«Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Μας κάνει να πεισμώσουμε και τους δύο και η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μου. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η Μαρίνα και να το πάμε έτσι μέχρι το τέλος» είπε ο Διονύσης.

Οι δυο φιναλίστ στην συνέχεια ενημερώθηκαν πως η δεύτερη μαγειρική κόντρα θα είναι μια δοκιμασία αντιγραφής.
Δοκιμασία αντιγραφής και η Μαρίνα Ντεμολλάι «πάγωσε» στο άκουσμα αυτής της δοκιμασίας. «Τι έπαθες Μαρίνα;» την ρώτησε ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η παίκτρια δεν είχε να του δώσει κάποια απάντησε και αρκέστηκε σε ένα «τίποτα».

Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύσης Σαρακίνης κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο, του πάντα ανήσυχου και ιδιαίτερα γνωστού για τη χρήση μυρωδικών και βοτάνων, chef Τάσου Μαντή.