Η πρώτη μαγειρική δοκιμασία του MasterChef, η οποία αξίζει ένα βαθμό και θα οδηγήσει στο δεύτερο εισιτήριο του τελικού ξεκίνησε. Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύσης Σαρακίνης, μπήκαν για πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων και στην συνέχεια «γκάζωσαν» στην κουζίνα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε την ικανοποίηση της που κοντράρεται μαγειρικά με τον Διονύση Σαρακίνη. Εξάλλου οι δυο παίκτες αρκετές φορές βρέθηκαν σε σύγκρουση κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο MasterChef.

Η παίκτρια στις δηλώσεις παραδέχθηκε ότι υπάρχουν στιγμές που φοβάται ότι θα χάσει από τον Διονύση Σαρακίνη. «Ένα μέρος του αδύναμου εαυτού μου φοβάται αλλά έρχεται μετά η δυναμική Μαρίνα. Είχαμε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού κόντρα, και προσωπική και μαγειρική. Ένας από τους δυο θα σταματήσει την πορεία του άλλου στου διαγωνισμού. Είναι σα να ήρθε η θεία δίκη και να σου λέει ότι εδώ θα λυθούν όλα. Δεν πέρασα ωραία από τον Διονύση στο διαγωνισμό. Ώρες ώρες πιστεύω ότι όταν βρίσκομαι δίπλα του πρέπει να σταματήσει όλα αυτά που λέει για μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Ουδέτερη η στάση της Μαργαρίτας

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη η οποία βρίσκεται στον εξώστη και παρακολουθεί την Μαρίνα και τον Διονύση να μαγειρεύουν αποφάσισε να κρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ουδέτερη στάση. Ο λόγος, όπως εξήγησε η ίδια στην κάμερα του MasterChef, είναι πως αξίζουν και οι δυο συμπαίκτες της να είναι στον τελικό οπότε προσπαθεί να κάτσει ήσυχη και να μη βοηθήσει κανέναν για να μη φανεί ότι ξεχωρίζει έναν από τους δυο.