Μια φράση της Μαριαλένας στον Σάκη μετά τη νίκη των Κόκκινων, που τους έστειλε στο Μαϊάμι, ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει αρνητικά σχόλια και ειρωνείες από τους Μπλε.

«Τι θέλεις να σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις; Θέλεις να με πεθάνεις;» είπε η παίκτρια με τον Σάκη Κατσούλη να ξαπλώνει στον πάγκο και να της λέει «Δεν νιώθω καλά, να ξαπλώσω».

Ασημακόπουλος, Καρολίνα και Ηλίας δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τη σχέση των δύο παικτών, με ειρωνικές ατάκες.

«Εδώ πουλάνε τον έρωτά τους, με δουλεύεις;» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Νομίζω θα σε ξαναερωτευτώ γιατί έφερες πόντους στην ομάδα”. Come on, ντροπή, ντροπή πραγματικά. Είναι ο ευτελισμός της πραγματικής αγάπης, του αληθινού έρωτα» είπε στην κάμερα η Καρολίνα.

«Εγώ αν ήμουν το αγόρι της απέξω και έβλεπα αυτή την ξεφτίλα και να πουλάνε ένα ψεύτικο παραμύθι. Τι είναι αυτά ρε; Ρε είστε καλά; […] Όλο αυτό είναι θέατρο» είπε ο Ηλίας.

«Η Μαριαλενάρδα η αδικημένη έγινε η Μαριαλενάρδα η ερωτευμένη. Και που ερωτευμένη; Στο Μαϊάμι. Νέο επεισόδιο “έρωτες στο Μαϊάμι”, 427ο, συνεχίζεται. Θα δούμε και άλλα. Όπως λέει και ο Σάκης το φιλί το κρατάει για το φινάλε. Υπάρχει σκοπιμότητα; Θα δούμε τι έχει να γίνει στα επόμενα επεισόδια, εδώ στην αγαπημένη σαπουνόπερα, γιατί μόνο για σαπούνια είναι» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.