Φορώντας τις μαύρες τους ποδιές, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και η Μαρίνα Ντεμολλάι, κατέβηκαν από τον εξώστη και βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενημέρωσε τους δυο υποψήφιους chef πως στο τέλος της δοκιμασίας, ένας από τους δυο θα βγάλει την ποδιά του και θα αποχωρήσει από το MasterChef ενώ ο νικητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Διονύση Σαρακίνη.

Η πόρτα της κουζίνας άνοιξε και ο Γαλλοϊταλός σεφ, Herve Pronzatochef μπήκε στο MasterChef ώστε να ενημερώσει τους παίκτες για τα πιάτα τα οποίο πρέπει να αντιγράψουν.

Το «χτύπημα» για τη Μαρίνα και τον Αλέξανδρο ήταν τετραπλό αφού έπρεπε να αντιγράψουν τέσσερα πιάτα. Η δοκιμασία έφτασε στο τέλος της και οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με αυτά, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός ενώ η παίκτρια που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Διονύση Σαρακίνη είναι η Μαρίνα Ντεμμολάι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ», είπε ο Αλέξανδρος στους κριτές που τον ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή της, λέγοντας ότι μάλλον ο τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση!

«Ευχαριστώ τους πάντες που έκαναν πραγματικότητα αυτό το όμορφο ταξίδι», είπε ο Αλέξανδρος φεύγοντας.