Δηλώσεις στην κάμερα του Survivor έκανε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος είναι αποφασισμένος να «φάει» κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Αφού προκάλεσε τον James Καφετζή να βγουν μαζί στον τάκο, φαίνεται πως ο Αλέξης έχει ήδη στρώσει την στρατηγική που θα ακολουθήσει στην συνέχεια.

«Αν τελικά αποχωρήσει ο Τζέιμς μένει πίσω ο Νίκος που έχει κάνει πολλά σε εμένα με τη βοήθεια πάντα του Τζέιμς και της Άννας Μαρίας. Χωρίς το μυαλό του Τζέιμς θα είναι δύσκολα. Μετά είναι ο Κόρο και ο Ηλίας με τη σειρά. Δεν ξεχνώ», είπε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα.

Στην συνέχεια, σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο έβαλε στο «τραπέζι» και το όνομα του Σάκη Κατσούλη.

«Ο Σάκης είναι 40% μαζί μας. Το 30 ή 40% είναι με τη Μαριαλένα και ένα 20% αφιερώνει τον χρόνο του στην άλλη καλύβα. Ταυτόχρονα να λες στην ίδια παρέα ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους. Αφού ήσουν αντίθετος με αυτούς» ανέφερε.

«Ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί και η ψυχή του στάζει μέλι. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει διπλωματία γύρω από όλο αυτό. Με χειρουργικές κινήσεις μπορεί και διαφεύγει. Αυτό θα του στοιχίσει. Τάσσεται υπέρ της τετράδας αλλά είναι και λίγο υπέρ του συνόλου. Όμως αυτά δεν πάνε μαζί και πρέπει να προσέξει γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο όχι με τη μειονότητα», δήλωσε στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς.