Στο τελευταίο επεισόδιο «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Θάλεια νιώθει να απειλείται όλο και περισσότερο από τη σχέση του Βλάση με την Ισμήνη και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Μάρκος, εκτός εαυτού, αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ρενάτας για να πάρει πίσω τις μετοχές του. Ο Αχιλλέας συνεχίζει να έχει τη Ρενάτα από κοντά, ενώ η Βάνα καταλαβαίνει πως ο Ατσαλάκης συμμάχησε με τη Λατάνια για να την κοροϊδέψει.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η Φαίη σε μια ύστατη προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τη Ρενάτα, λέει τις δικές της αλήθειες. Η Βάνα καταλαβαίνει την πλεκτάνη του Ατσαλάκη και τον διώχνει από την έπαυλη. Ο Ατσαλάκης εκτός από τη Βάνα χάνει και τη δουλειά του στη biosofo. Ο Βλάσης φωτογραφίζεται για την ταμπέλα του «Σουβλάσης» και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τα συστατικά της σάλτσας της Θάλειας αλλά δε τα καταφέρνει. Ο Ζούβας και η Σύλβια ετοιμάζονται για το κέντρο εξωσωματικής. Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν ο Φώτης ζητήσει τα ρέστα για την απόλυση του Ατσαλάκη; Ποια η αντίδραση της Θάλειας όταν συναντά τον Αργύρη από τα παλιά;
*Στο ρόλο του Αργύρη Κουμάση ο Γιάννος Παπαευσταθίου.