Ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και μέσα από την ενότητα «Stand Up» της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» πέταξε τα αιχμηρά του σχόλια για ορισμένα προγράμματα της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε τραγουδιστά τα νέα της καραντίνας εν όψει του ανοίγματος των καταστημάτων και στην συνέχεια σχολίασε τα πάντα.

Την περιποίηση προσώπου με αγγούρια της Δήμητρας Αλεξανδράκη, το μπάσκετ του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, την επιστροφή του Πάνου Καλλίδη στην Ελλάδα, το μάθημα της Άντζελας Δημητρίου σε σπουδάστρια του House of Fame αλλά και το Battle of the couples.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρέμεινε λίγη ώρα περισσότερο στο Battle of the Couples καθώς προβλήθηκαν πλάνα από μια δοκιμασία την οποία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα ζευγάρια.

Στην συγκεκριμένη δοκιμασία, οι παίκτες κλήθηκαν να φάνε ορισμένα «αηδιαστικά» πράγματα.

Στα σχόλια του ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς τον Alpha. «Γιατί κάθε φορά πρέπει να παίρνω αντιεμετικά; Μπράβο και στον Alpha γιατί έχει ένα touch με τη ψυχαγωγία. Κάθισαν και σκεφτήκαν: “Τι θέλει ο τηλεθεατής κάθε βράδυ για να χαλαρώσει; Έναν καλό εμετό! Ορίστε” Πιάνουν τον παλμό του κοινού. Μπράβο!» είπε χαρακτηριστικά.