Πίσω στον περασμένο Αύγουστο, σας είχαμε ενημερώσει πως η Apple TV+ ετοιμάζει μία σειρά με όνομα The Essex Serpent, που θα βασιστεί στο ομότιτλο βιβλίο της Sarah Perry. Τότε μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως η Keira Knightley θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως εκείνη αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και τη θέση της πήρε η Claire Danes (Homeland).

Στο πλευρό της, όπως μαθαίνουμε από το Hollywood Reporter και αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr, θα έχει τον Tom Hiddleston (The Night Manager, Thor), που θα έχει το ρόλο του Will Ransome, ενός αρχηγού μιας μικρής Αγγλικής κοινότητας.

Η Danes θα ενσαρκώσει την Cora, μια χήρα γυναίκα, που «βγήκε» από έναν βίαιο γάμο, και μετακομίζει από το Βικτωριανό Λονδίνο στο μικρό χωριό Aldwinter του Essex. Εκεί την ιντριγκάρει από μία ντόπια δεισιδαιμονία που λέει πως ένα μυθικό τέρας, γνωστό ως το Φίδι του Essex, έχει επιστρέψει στην περιοχή.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στον χαρακτήρα που υποδύεται η Danes:

Η Anna Symon (Mrs Wilson) έχει αναλάβει την τηλεοπτική προσαρμογή του σεναρίου ενώ η Clio Barnard (The Selfish Giant) τη σκηνοθεσία.