Σε μια διαφορετική και εντελώς… ήρεμη συνέντευξη, η εκρηκτική πρώην παίκτρια του show του Open μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

«Έχω διαβάσει σχόλια που δεν μου αρέσουν και πάντα θα διαβάζω όσο εκτίθομαι. Πέρυσι που ήμουν στο My Style Rocks είχα διαβάσει ένα σχόλιο ότι μοιάζω με τραβεστί» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και πρόσθεσε: «Άλλη κακιά κριτική που έχω ακούσει είναι για τη φωνή μου η οποία είναι λεπτή και όλοι λένε ότι αυτό ίσως είναι ένας ρόλος. Δεν ξέρω τι παθαίνω. Όπως είπε και ο κ. Φασουλής έχω και λεπτές και χοντρές νότες. Η κυρία Μαρία στο Just μου είπε ότι είμαι ρόλος».

Για την αποχώρηση της από το Just 2Us στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε: «Δεν περίμενα να φύγω από το 1ο επεισόδιο. Περίμενα να φτάσω στα 10 επεισόδια. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν θέλω να σκεφτώ αυτά που έχω ακούσει ότι είναι στημένο, που τα άκουσα από την αρχή όταν πήγα».

Στην συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό της παρτενέρ, στο Just 2Us χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του Τριαντάφυλλου. «Η χημεία μου με τον παρτενέρ μου πήγε στραβά. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Δεν ταιριάζουν δύο έντονοι χαρακτήρες μαζί. Πιστεύω ότι αν είχε άλλη κυρία, μια πιο ήρεμη κυρία από εμένα θα τα πήγαινε καλύτερα. Είπε, είπα, μου έστειλε και ένα εξώδικο. Τελικά, το J2US είναι το παιχνίδι των εξωδίκων. Δεν θα βγω να ανακαλέσω κάποια πράγματα που αισθάνθηκα εγώ η ίδια πως έγιναν. Δεν είπα ποτέ ότι με έδειρε, είπα ότι δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να ζητήσει κι εκείνος συγγνώμη εκ μέρους του. Λάθη ίσως κάναμε και οι δύο» είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» τέλος ανέφερε πως δεν θα έπαιρνε μέρος στο «Bachelor» εκτός αν…:«Έχω ακούσει ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Οπότε, βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο».