Μια ιδιαίτερα απολαυστική και κεφάτη αποστολή ανέθεσε ο «Big Brother» στους συγκατοίκους του σπιτιού.

Ο Μεγάλος Αδερφός ανέθεσε ρόλους σε όλους τους με σκοπό να «παντρέψουν» την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Το σπίτι σηκώθηκε στο «πόδι» και οι συγκάτοικοι έδειχναν να απολαμβάνουν την αποστολή αυτή.

«Κουμπάρα» του γάμου είναι η Σοφία Δανέζη η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών δείχνει να το απολαμβάνει και να χαίρεται με τη χαρά της δικηγόρου η οποία δεν σταματά να γελά.

Η σημερινή μέρα, είχε απ’ όλα. Η «νύφη» Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αφέθηκε στα χέρια του έμπειρου μακιγιέζ Θέμη Κανέλλου ώστε να τη βάψει και να της φτιάξει τα μαλλιά για να γίνει σωστά η πρόβα νυφικού.

Από την άλλη μεριά, στο captain’s room ο Δημήτρης Κεχαγιάς επέλεξε το γαμπριάτικο κοστούμι του. Αν και δεν ήταν στα χρώματα που του αρέσουν, ο Δημήτρης βρήκε το κοστούμι που θα φορέσει την στιγμή της «τελετής».

Φυσικά, οι εκπλήξεις από τον Μεγάλο Αδερφό δεν σταμάτησαν εκεί, αφού έδωσε στους συγκατοίκους όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γλεντήσουν με τη ψυχή τους σε δυο διαφορετικά bachelor. Ένα αφιερωμένο στη «νύφη» Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ένα αφιερωμένο στον «γαμπρό» Δημήτρη Κεχαγιά.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε ο αισθησιακός χορός της Ραΐσα Κόντη η οποία είχε ανέβει πάνω στον καναπέ και λικνιζόνταν όλο χάρη μπροστά στον «γαμπρό».

Θετικά σχόλια και χειροκροτήματα απέσπασε όμως και ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος «μεράκλωσε» και χόρεψε ζεϊμπέκικο.