Δυο από τις πιο «δυνατές» παίκτριες του «My Style Rocks» ήταν οι πρωταγωνίστριες του σκηνικού έντασης που στήθηκε στο πλατό του διαγωνισμού το απόγευμα της Δευτέρας. Ο λόγος για τις Αρετή Λις και Τζένη Γεωργιάδου.

Η Αρετή εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή ώστε να την βαθμολογήσουν για την ενδυματολογική της επιλογή και για το concept που τους παρουσίασε.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος αντιλήφθηκε πως κάτι απασχολούσε την παίκτρια και την ρώτησε τι έχει.

«Καλά είμαι, πάρα πολύ καλά» αποκρίθηκε η Αρετή Λις.

«Δεν έχεις να πεις κάτι για χθες…» συμπλήρωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η παίκτρια τόνισε πως: «Κοιτάξτε να δείτε και με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σας, αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ έξι μήνες και έχουμε περάσει και τις πανδημίες και έχουμε περάσει και τις δυσκολίες και θεωρώ ότι σίγουρα είναι στενάχωρο όταν κάποιος σου αναιρεί την εικόνα.

Αλλά πιστεύω ότι σας έχω δείξει πάρα πολλά άρτια σύνολα τα οποία έχουν την υπογραφή μου» είπε.

Και πρόσθεσε: «Όσες φορές έχω χτυπήσει την πόρτα σε σχεδιαστή μόνο την πόρτα δεν μου έχουν κλείσει. Και προσπαθώ με το παραπάνω να τους στηρίζω. Προσπαθώ να σας εξηγήσω τη θέση μου. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις πάντα αυτό που θες».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης προσπαθώντας να κατανοήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται η παίκτρια σχολίασε: «Όταν σου λέει κάποιος, ή η Τζένη ή ο οποιοσδήποτε πως αυτήν την εικόνα στην έχει φτιάξει στυλίστας και εσύ δεν απαντάς, κάνεις κακό στη δική σου εικόνα. Δεν στο λέω γιατί μπορεί να το πιστεύω αλλά γιατί μπορεί να συμβαίνει. Δεν πρέπει να υπερασπιστείς τη θέση σου;».

«Γίνονται πράγματα που σε φέρνουν σε σημείο να μην έχεις δύναμη να υποστηρίξεις τον εαυτό σου. Όταν κάποιος σε φοβερίζει, δεν έχεις τη δύναμη» ανέφερε η παίκτρια και προκάλεσε την απορία του κριτή αλλά και της παρουσιάστριας Κατερίνας Στικούδη.

Η Τζένη Γεωργιάδου η οποία παρακολουθούσε τα όσα ακουγόντουσαν στο πλατό του «My Style Rocks» δεν σταμάτησε να γελάει και ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλησε να μάθει τι είναι αυτό που έφερε το χαμόγελο στα χείλη της παίκτριας.

«Συγγνώμη που γελάω Αρέτη μου. Δεν σε φόβισα, δεν σε απείλησα. Ήρθα μέσα και σε ρώτησα. Σου έχω δώσει δυο ευκαιρίες και να ξέρεις ότι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος.

Δεν έχω χρόνο καν να μιλήσω με τους δικούς μου. Και όταν σου λέω δυο φορές ότι θέλω να σου μιλήσω και εσύ δεν μου τη δίνεις αυτήν την ευκαιρία γιατί φοβάσαι να ακούσεις κάποια πράγματα.. Έχω μάρτυρα ότι σου έκανα μια ερώτηση με λύπη στα μάτια και έχω και μάρτυρα…» άρχισε να λέει η Τζένη Γεωργιάδου.

«Μάρτυρας ποιος; Η δική σου η κλίκα;» αναρωτήθηκε η Αρετή.

«Ακόμα και τώρα δεν μπορείς να δεχθείς την αλήθεια. Εσύ είσαι ο χειρότερος εχθρός σου, δεν είμαι εγώ» πρόσθεσε η Τζένη.

«Τελικά ποια προσωπικότητα είσαι; Γιατί σε θεωρώ διπρόσωπη» σχολίασε η Αρετή και οι δυο παίκτριες συνέχισαν να αντιπαρατίθενται για αρκετή ώρα με τις κατηγορίες να εκτοξεύονται και από τις δυο πλευρές.

Στην συνέχεια, ήρθε η σειρά της Τζένης Γεωργιάδου να παρουσιάσει το concept της και όταν βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη εκείνη την ρώτησε αν πιστεύει πως η Αρετή επηρεάστηκε από όσα συζητήθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα και γι’αυτό την βαθμολόγησε με δύο.

«Όχι δεν θεωρώ ότι το outfit μου είναι για δυο αλλά αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο η Αρετή» είπε η παίκτρια και η παρουσιάστρια έδωσε τον λόγο στην Αρετή. «Αν θες να ακούσεις την άποψη μου…» ξεκίνησε να λέει η Αρετή.

«Φυσικά και θέλω να ακούσω την άποψη σου. Έχω επιλέξει να είμαι εδώ για να παίζω μαζί σου Αρετή μου» αποκρίθηκε η Τζένη. «Εγώ δεν έχω καμία όρεξη να παίζω μαζί σου πάντως» απάντησε χαμογελώντας η Αρετή.

«Τότε μπορείς να φύγεις» συνέχισε η Τζένη.  «Το ποιος θα φύγει θα το κρίνει η κριτική επιτροπή και όχι εσύ» απάντησε άμεσα η Αρετή. «Επειδή δε θέλεις να είσαι εδώ, γι’αυτό σου είπα ότι μπορείς να φύγεις» έπεσε το επόμενο… βέλος από την Τζένη.

Η λογομαχία ανάμεσα στις δυο παίκτριες δεν σταμάτησε όμως εκεί και τα «πυρά» συνέχισαν για αρκετή ώρα μπροστά στις υπόλοιπες συμπαίκτριες.