Αποχώρησε χθες από το GNTM 3 ο Παναγιώτης Πέτσας, που δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή με τη φωτογραφία του ξεπεσμένου αριστοκράτη με τις κατσαρίδες στο πρόσωπο.

Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μόδας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε πώς από τα 130 κιλά που ζύγιζε κατάφερε να χάσει βάρος.

«Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Σε αυτές τις φωτογραφίες είμαι 15 ετών. Τότε αποφάσισα να αλλάξω όλη μου τη ζωή και να φτιάξω και το σώμα μου. Άρχισα διατροφή και γυμναστική και όσο έβλεπα τα αποτελέσματα, πείσμωνα κι έλεγα “θέλω κι άλλο, θέλω κι άλλο”. Ήθελα να αλλάξω γενικά πάρα πολλά πράγματα σε έμενα» είπε.

«Σίγουρα μετά την απώλεια βάρους η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε, αλλά και οι αντοχές μου και η ψυχολογία μου. Ήμουν κλειστός σαν χαρακτήρας και μετά απέκτησα αυτοπεποίθηση. Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο του μόντελινγκ. Όταν έγινα δεκτός, ήταν κάτι το απρόσμενο για εμένα. Είχα αρχίσει να κάνω λίγο μόντελινγκ πριν, είδα τη διαφήμιση ότι φέτος θα έχει αγόρια και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω».

Για τη χθεσινή δοκιμασία δήλωσε ότι δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το reality μόδας.

«Χθες, βλέποντας το επεισόδιο, είδα ότι είχα μείνει με  ανοιχτό το στόμα. Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σήφης κι εκείνος το ίδιο θεωρούσε. Σίγουρα οι κριτές είδαν κάτι παραπάνω. Ήμουν πρώτος και σκεφτόμουν “θα το παίξω επαγγελματίας”. Από τη μέση και κάτω έτρεμα και απ’ τη μέση και πάνω έλεγα: “Eίσαι μοντέλο, πρέπει να προσπαθήσεις και ό,τι βγει”. Εμένα η φωτογραφία μου άρεσε».

Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος, όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή, είχε δηλώσει πως ο γιος του είναι ο ήρωάς του. «Έχω πολύ στενή σχέση με τον πατέρα μου και γενικά με όλη την οικογένειά μου. Είμαστε ένα», ανέφερε.