Ακόμα μια ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «My Style Rocks». Η Έρη Λώλη εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της το απόγευμα της Πέμπτης για να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Μια από τις βαθμολογίες που ξεχώρισαν στο πλατό του «My Style Rocks» ήταν το δυάρι της Μικαέλας Φωτιάδη και η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη θέλησε να μάθει με ποιο σκεπτικό η παίκτρια έβαλε χαμηλό βαθμό.

«Δεν μου αρέσουν όλα αυτά μαζί» απάντησε η Μικαέλα Φωτιάδη ενώ πρόσθεσε πως η τσάντα της φαίνεται λίγο «άκυρη» για το συγκεκριμένο στιλ.

«Πήρες χαμηλές βαθμολογίες σήμερα» σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη αναφερόμενη στην Έρη Λώλη και την ρώτησε αν πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος λόγος.

«Έρχομαι πάντα με διαφορετικές εικόνες και πάντα με ρίσκο. Δεν έρχομαι με safe εικόνες. Θα μπορούσα να είμαι με το στιλ που έχω στην καθημερινότητα μου. Θέλω να παίρνω το ρίσκο μου. Θέλω να είμαι διαφορετική. Από τη μόνη συμπαίκτρια μου που αισθάνομαι ότι μόνιμα από την αρχή του παιχνιδιού μου βάζει χαμηλές βαθμολογίες είναι η Σοφιάνα» είπε η Έρη Λώλη.

Από τη μεριά της η Σοφιάνα Σπίνουλα απάντησε πως δεν της το έχει πει ποτέ αυτό και την ρώτησε αν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι κρυμμένο.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πίσω αλλά η μόνη που το αισθάνθηκα είσαι εσύ» πρόσθεσε η Έρη Λώλη και πρόσθεσε: «Ακόμα και τακτική να είναι, πάει να πει ότι με βλέπει παίκτρια δυνατή και μου αρέσει κιόλας».

«Είσαι από τις παίκτριες που με προβληματίζουν» απάντησε η Σοφιάνα Σπίνουλα και δικαιολόγησε τους βαθμούς της.