Η Βίκυ Μανώλη εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

«Έχουν ειπωθεί πολλά τον καιρό που είσαι εδώ μέσα» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος απευθυνόμενος στην παίκτρια και πρόσθεσε: «και ότι λέμε εδώ μέσα αφορά την εμφάνιση σου πάνω σε αυτήν την πασαρέλα. Δεν έχει να κάνει με τίποτα στην προσωπική σου ζωή και στην εικόνα που δείχνεις έξω και που έχουν οι άνθρωποι για σένα. Ντύνεσαι αξιοπρεπέστατα για τη ζωή σου. Είσαι επιχειρηματίας, έχεις τις γνωριμίες σου, έχεις τις φιλίες σου, έχεις τον κύκλο σου. Μην τα παίρνεις αυτά προσωπικά. Εδώ έχουμε κληθεί εμείς για να βαθμολογήσουμε αν έχει κάποιος αυτό το κάτι παραπάνω. Έχει στιλ, έχει ύφος, έχει δημιουργία, έχει φαντασία και το εφαρμόζει στα ρούχα του. Ξαναλέω είπαμε αρκετά γιατί σε βλέπω και στεναχωριέσαι».

Στη συνέχεια, ο κριτής τόνισε στην παίκτρια ότι την καταλαβαίνει πως μέσα της είναι συντηρητικός άνθρωπος, της αρέσει το κομιλφό και δεν την αρέσει να περνάει τις γραμμές. Όμως, όπως της τόνισε: «Εγώ δεν θέλω εδώ την Βίκυ Μανώλη, θέλω τη Βίκυ κοιτάτε όλοι. Να σε κοιτάνε όλοι και να λένε: “ρε συ, τι στυλάρα είναι αυτή η γυναίκα; Και στιλάρα και κούκλα”.

Στο σχόλιο του κριτή, η Βίκυ Μανώλη «μάγκωσε» και κοιτώντας το πάτωμα απάντησε πως: «Με κοιτάνε κύριε Χάρη μου…».