Η Κωνσταντίνα Παγάνη παρουσίασε το concept της στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks» το μεσημέρι της Πέμπτης και περίμενε με ανυπομονησία να δει τις βαθμολογίες τους.

Το «2» με το οποίο την βαθμολόγησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κέντρισε το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας Κατερίνας Στικούδη η οποία της έδωσε τον λόγο να αιτιολογήσει την τόσο χαμηλή βαθμολογία.

«Σου έβαλα δυο γιατί το πρωτόκολλο που ακολουθείται πηγαίνοντας για συνέντευξη σε κάποιες συγκεκριμένες δουλειές, όπως για παράδειγμα να πας για γραμματέας, για αεροσυνοδός κλπ είναι συγκεκριμένο. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να ακολουθείς» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αναφέρθηκε στο χτένισμα της Κωνσταντίνας Παγάνη, στα σκουλαρίκια, στα νύχια αλλά και στο σκίσιμο της φούστα της.

Κλείνοντας την κριτική της για την ενδυματολογική επιλογή της συμπαίκτριας της, η Ευρυδίκη ανέφερε πως: «Γενικά η εικόνα σου μου κάνει να πας για τη θέση της sexy γραμματέος, να έχεις βάλει στο μάτι το αφεντικό και να θες να πας να τον αποπλανήσεις… Μου κάνει ότι δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις αλλά με την ομορφιά σου και την προκλητικότητα σου».

«Μα δεν φαίνεται κάτι!» διαμαρτυρήθηκε η Κωνσταντίνα Παγάνη.

«Πίστεψε με, ότι όταν περπατάς το σκίσιμο ανεβαίνει τόσο πίσω που έχεις τόσο έντονα και ωραία οπίσθια που θέλοντας και μη, εγώ που είμαι γυναίκα το μάτι μου πέφτει εκεί. Πόσο μάλλον στο μάτι ενός άνδρα» της απάντησε.

Όταν η Κωνσταντίνα Παγάνη πήρε τη θέση της μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο ώστε να απαντήσει στα όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν έκρυψε την ενόχληση της.

«Διαφωνώ κάθετα με την κουβέντα αυτή που κάνατε πριν. Απορώ για ένα πράγμα. Ένα κορίτσι που είναι από την Κρήτη, το 2020, που έχει χάσει τη μαμά του μέσω ενδοοικογενειακής βίας, πώς δέχεται να υποστεί βία μέσα στο στούντιο. Γιατί εσύ σήμερα έχεις υποστεί βία. Το 2020 πρέπει να σου πω Ευρυδίκη ότι μια γυναίκα με όποιο σκίσιμο και να κυκλοφορεί έξω, δεν πάει για να βγάλει λεφτά αλλιώς. Μπορεί να δουλεύει κανονικότατα, να κάνει ότι γουστάρει με το σώμα της και να πρέπει οι άντρες να την κοιτάνε με σεβασμό. Και γυμνή να βγει! Λυπάμαι πάρα πολύ και σχεδόν ντρέπομαι ως γυναίκα γι’αυτά που ακούστηκαν πριν. Αν θέλουμε να πούμε κάτι τηλεοπτικά γιατί μας ακούνε τόσοι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουμε και να το σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές» ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου σε έντονο ύφος.