Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Open, η δημοσιογράφος βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη στο Mega.

«Το MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Η Στέλλα Γκαντώνα, στις 8 Αυγούστου είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την αποχώρηση της από το Open αποχαιρετώντας τους συνεργάτες της.

«Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά , γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου-δημοσιογράφους&τεχνικούς -γιατι δίχως αυτούς «αέρας» δεν υπάρχει. Είμαι πολύ περήφανη για όλα οσα καταφέραμε παρέα παιδιά…

Ευχαριστώ ,επίσης, το σταθμό για τη συνεργασία&την εμπιστοσύνη που έδειξε ,ως σήμερα, στο πρόσωπό μου.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας , να πάνε μακριά οι …τοξίνες και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε

Ευχαριστώ για την αγάπη&τη στήριξής σας» είχε γράψει τότε η Στέλλα Γκαντώνα.

Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά , γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open….

Δημοσιεύτηκε από Stella Gadona στις Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου και αντικαθιστούσε την εγκυμονούσα Νίκη Λυμπεράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.