Οι συνδρομητές καναλιών Novasports, το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 17:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα ΚΑΟ Δράμας – ΠΑΟΚ και την Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 18:00 μέσα από το Novasports 3 το παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός.

Στη Δράμα, ο ΚΑΟΔ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν το ροζ φύλλο αγώνα για να διατηρηθούν στην πρώτη 4άδα. Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται πλούσιο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 15/3 17:00 ΚΑΟ Δράμας – ΠΑΟΚ, Novasports 3, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη

Δευτέρα 17/3 18:00 Άρης – Ολυμπιακός, Novasports 3, σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και audio από το Novasports.gr

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md21 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 21ης αγωνιστικής της Basket League.