Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε τον Κλεομένη να προσπαθεί να καλυφτεί στον Δούκα για την ιστορία με τον Δημητράκη, προσπαθώντας να ρίξει το φταίξιμο στον Μελέτη. Η Ελένη αφού έμαθε ότι ο Λάμπρος θέλει να χωρίσει, μπήκε σε δεύτερες σκέψεις, ενώ το τρισάγιο στη μνήμη του πατέρα τους, μόνο κοντά δεν έφερε τις αδελφές Σταμίρη. Τη στιγμή, που ο Ιορδάνης επιμένει για την Δρόσω.

Τι θα συμβεί, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο της. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης καταρρακώνεται απ’ όσα συμβαίνουν στον γάμο του Λάμπρου, όμως, εκείνος είναι αμετάπειστος στην απόφασή του.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος βλέπει τα σχέδιά του να ναυαγούν όταν πληροφορείται για το πραγματικό ποιόν του Θεοτόκη ενώ η Δρόσω δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ την Ρίζω που της φέρνει… προξενιό.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο ύστερα απ’ την άρνηση του Δούκα σε κάποιες απαιτήσεις του. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ποιο πανούργο σχέδιο έχει και πάλι στο μυαλό του ο Κλεομένης;

Η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της, να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος θέτει μια ερώτηση στην Ελένη που απ’ την απάντησή της θα κριθούν πολλά.