Μαρία, Σταύρος και Γιώργος ήταν οι τρεις παίκτες του MasterChef 4 οι οποίοι κέντρισαν το ενδιαφέρον των κριτών με πιάτα που έφτιαξαν στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι τρεις παίκτες άκουσαν τα καλύτερα λόγια από το στόμα του Σωτήρη Κοντιζά για τα γλυκά που έφτιαξαν, όμως μόνο ένας είχε τη δυνατότητα να πάρει στα χέρια του την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

«Γιώργο η καλύτερα προσπάθεια ανήκει σε εσένα» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.«Νιώθω πολύ χαρούμενος, ήθελα έστω και μια φορά να την κατακτήσω» δήλωσε ο επίδοξος σεφ στην κάμερα της παραγωγής.

«Ο Θεός τελικά είναι δίκαιος… χαίρομαι πολύ γιατί και το αξίζει και θα κάνει πολλά με αυτή την καρτούλα!» σχολίασε η Μάρλεν από τον εξώστη.

«Δεν χάρηκα, είναι ένα κρίσιμο σημείο και πιστεύω ότι αυτό για το οποίο με κατηγόρησε η Μάρλεν, ότι παίζω βρώμικα, θα το δει από τον φίλο της τον Γιώργο» τόνισε η Μαρία Μπέη στην κάμερα της παραγωγής.

«Ο Γιώργος με κάρτα ασυλίας… Ο Γιώργος που έχει βγει πέντε φορές υποψήφιος προς αποχώρηση… Είχε τρεις ευκαιρίες να μπει, κέρδισε τον Κώστα και τον έστειλε σπίτι του… Μ@λ@κιες έκανε και πριν, θα κάνει και τώρα ο Γιώργος» σχολίασε ο Δημήτρης μη κρύβοντας την απογοήτευση του γι’ αυτή την εξέλιξη.