Ένα από τα φαβορί του φετινού MasterChef, ο Κώστας Νταλιάνης, αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό μετά από δοκιμασία για γερά νεύρα. Ο παίκτης, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» του Star Channel και αναφέρθηκε στις συμπαίκτριες του, Κατερίνα Λένη και Μαρία Μπέη.

Αναφορικά με τα σχόλια της Κατερίνας Λένη στη κάμερα του MasterChef, ο Κώστας Νταλιάνης τόνισε: «Το Κατερινάκι είναι ένας πολύ ιδιαίτερο άνθρωπος. Δεν μπορώ να κρατήσω με κάποιον κακία, άσχετα με αυτά που έχω δει. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν μέσα σε ένα παιχνίδι, ήμασταν όλοι πιεσμένοι. Δεν είναι ωραίο να σε χαρακτηρίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά εγώ την καταλαβαίνω την Κατερίνα. Στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, μετά αποστασιοποιηθήκαμε λίγο, έκανα περισσότερο παρέα με κάποια άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι. Μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε λίγο να βλέπω κάποια τόσο αρνητικά σχόλια από αυτήν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαρία Μπέη λέγοντας: «Το Μαράκι είναι μικρό κοριτσάκι ακόμα, της είχα μιλήσει πολλές φορές και της είχα πει να μην εκτίθεται τόσο πολύ. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της».