Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επεφύλασσε μια έκπληξη στους παίκτες του MasterChef 4 στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας καθώς τους ενημέρωσε πως πλέον οι ψηφοφορίες στον διαγωνισμό έλαβαν τέλος.

Στη συνέχεια οι 12 παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού και λίγο πριν την έναρξη της 8ης ομαδικής δοκιμασίας επέλεξαν ο ένας μετά τον άλλον τις μάρκες τους, προκειμένου να δουν σε ποια ομάδα θα πάνε.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος, Σταύρος, Σταυρής, Κώστας

Πράσινη ομάδα: Μάρλεν, Κατερίνα, Δημήτρης Μπέλλος, Ντέμη

Μπλε ομάδα: Διονύσης, Μαρία, Μαριάννα, Τζον

Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια στην κάμερα της παραγωγής τα οποία ήταν γεμάτα… καρφιά.

Την αρχή έκανε η Μαρία Μπέη. «Με βαριά καρδιά, ανακατεύω και τραβάω μπλε χρώμα. Είμαι στην ίδια ομάδα με τον Διονύση. Καλό. Δεν είμαι τουλάχιστον μαζί με τον Γιώργο ή μαζί με την Μάρλεν. Είναι καλό» είπε η παίκτρια στην κάμερα του MasterChef.

Τα επόμενα σχόλια ήταν της Κατερίνας Λένη. «Δεν είναι και η λατρεία μου το πράσινο, δεν το πολυσυμπαθώ αλλά οκ, είναι το χρώμα της ελπίδας. Θα είμαι με τη Μάρλεν στην ίδια ομάδα. Δεν πέφτω και τ’ ανάσκελα από τη χαρά μου αλλά περιμένω να δω πόσο πολύ μπορεί να αποκορυφωθεί αυτό το αστείο» είπε η Κατερίνα Λένη.

Στη Μαριάννα Μπουλμέντη όμως αναφέρθηκε λίγο μετά ξανά η Μαρία Μπέη. «Και έρχεται η Μαριάννα! Αυτό που θέλω αυτό έρχεται!» είπε με ενθουσιασμό και χιούμορ στη κάμερα του MasterChef ενώ στη συνέχεια με σοβαρό ύφος είπε σε κάθε τόνο πως: «Δεν τη θέλω! Δεν τη θέλω! Δεν υπάρχει γιατί! Δεν τη θέλω! Θέλω να τη βγάλω έξω από το παιχνίδι. Ήρθε και το μόνο που ξέρει είναι να ξεσηκώνει όλο το σπίτι και να λέει τι έχει δει έξω, τι πιστεύει για το κάθε ένας. Με εκνευρίζει».