Η 8η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα αθλητικά κανάλια της Nova! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports τo Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟ Δράμας και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 17:00 το παιχνίδι Ηλυσιακός – Παναθηναϊκός.

Στο «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΚΑΟ Δράμας με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν τη νίκη μπροστά στους φιλάθλους τους και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να φύγουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα. Στο άλλο παιχνίδι ο Ηλυσιακός θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να υπόσχονται πλούσιο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 30/11 19:00 ΠΑΟΚ – ΚΑΟ Δράμας Novasports 3, σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη

Δευτέρα 2/12 17:00 Ηλυσιακός – Παναθηναϊκός, Novasports 1, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη

Επίσης οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md8 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Basket League.