Ακόμη μια ένταση σημειώθηκε στο πλατό του My Style Rocks 3. Πρωταγωνίστριες, αυτή τη φορά ήταν η Τόνια Κούμπα και η Νέλι Ράι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τόνια Κούμπα εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να την βαθμολογήσουν για την στυλιστική της επιλογή.

Η Νέλι Ράι βαθμολόγησε την συμπαίκτρια της με 1 και υποστήριξε πως έβαλε χαμηλή βαθμολογία στην Τόνια γιατί θεωρεί ότι λειτουργεί με στρατηγική.

Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά της Νέλι να εμφανιστεί μπροστά στις συμπαίκτριες της και να βαθμολογηθεί. Η Τόνια έβαλε χαμηλή βαθμολογία και η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει.

Αρχικά η Τόνια Κούμπα ανέφερε: «Η αισθητική μας είναι διαφορετική, το είπα και πριν και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Σοφιάννα, είναι ακριβώς αυτά που παρατήρησα. Και επειδή θέλουμε να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, θεωρώ ότι δεν είναι χρηστικό το τσαντάκι στο πόδι, ενώ είναι μια πάρα πολύ ωραία προσπάθεια και απόδειξη αυτού ήταν και η πασαρέλα που το πείραζες».

Η Νέλι Ράι δικαιολογήθηκε: «Απλά το κρατούσα για στυλ. Και την τσάντα στον ώμο δεν την κρατάς όταν πάει να πέσει; Το ίδιο και εδώ».

Τότε η Τόνια απάντησε: «Έχεις απόλυτο δίκιο και συνεχίζω με το παπούτσι. Θεωρώ ότι σου κόβει το πόδι, ενώ έχεις ψηλό πόδι, το γεγονός ότι διχοτομείται και έχει ενδιάμεσα σαν χρώμα, σαν σκέψη για επόμενη φορά, αν θες τη γνώμη μου, αν ήταν μονοχρωμία θεωρώ ότι θα ήταν ακόμα πιο ψηλό το πόδι σου, γιατί τα πόδια σου είναι το ατού σου. Είναι δυο πράγματα που συμπλήρωσα στη κριτική της Σοφιάννας».

Η Νέλι τότε απευθυνόμενη στην Κατερίνα Στικούδη που παρατηρούσε όσα διαδραματιζόντουσαν στο πλατό αποσβολωμένη είπε: «Για την Σοφιάννα δεν μπορώ να πω τίποτα για την Τόνια μπορεί να ακολουθεί την στρατηγική της».

«Θα κάνεις το ίδιο και το βράδυ; Θα της βάλεις ένα από τώρα;» θέλησε να μάθει η Κατερίνα Στικούδη.

«Εννοείται! Από δω και πέρα και μέχρι να αλλάξει η Τόνια την στρατηγική της, δεν θα αλλάξω και εγώ τη δική μου» αποκρίθηκε η Νέλι.

«Με απειλείς; Δηλαδή μου λες ότι για να πάρω αντικειμενικό βαθμό πρέπει να σε γλύψω; Πρέπει να σε κολακεύσω με τη βαθμολογία μου; Προτιμώ να λες ότι δεν σου αρέσει το στυλ μου σε παρακαλώ. Το δέχομαι. Το άλλο είναι προσωπικό attack!» σχολίασε η Τόνια Κούμπα.