Η μπλε ομάδα νίκησε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του Masterchef 4 και όπως ήταν αναμενόμενο πανηγύρισε έξαλλα. Η αντίδρασή τους και συγκεκριμένα του Σταύρου έφερε πολλά νεύρα στους υπόλοιπους και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του κύπριου παίκτη δημιουργεί εντάσεις.

«Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας.

Ο Γιώργος είπε: «Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν».

«Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος» δήλωσε η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα. «Έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!» πρόσθεσε.

Όταν μάλιστα ο Θεοχάρης θέλησε να μαζέψει τον χαρακτηρισμό για τον Σταύρο, η Μαριάννα απάντησε απευθείας πως «εγώ δεν του μίλησα μπροστά σε κάμερα έτσι όπως μου μίλησε αυτός οπότε μπορώ να λέω ότι θέλω».