Αντίστροφα μετράει η πρεμιέρα του Mega καθώς επέστρεψε κανονικά το σήμα στους τηλεοπτικούς δέκτες έπειτα από μία απουσία περίπου ενάμιση έτους.

Το νέο Mega εκπέμπει σε κανονική και υψηλή ανάλυση, όπως οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί, ενώ μέχρι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου που είναι η πρεμιέρα, παίζει μόνο το τρέιλερ της επιστροφής του ανά 5 λεπτά και μια κάρτα που αναγράφει το νέο του σλόγκαν, «Mega όπως πάντα!».

Αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ανέλαβαν εκπομπές στο κανάλι και τα ονόματα τους… μαρτυρήθηκαν με την ανακοίνωση του προγράμματος του σταθμού.

Ας τους δούμε όμως αναλυτικά:

Στις 06.00 το πρωί ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού θα σχολιάζουν την επικαιρότητα στο ξεκίνημα της μέρας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Στις 10.00 οι Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Δάφνη Καραβοκύρη θα συζητάνε τα θέματα της μέρας στην εκπομπή «Mega Magazino».

Στις 13.00, θα προβάλλεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Ράνια Τζίμα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή «Live News» θα βγαίνει στον «αέρα» στις 17.20 και θα δίνει την ατζέντα της μέρας μαζί με την δημοσιογραφική του ομάδα. Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο θα προβάλλεται στις 20.00 και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Το Σαββατοκύριακο, στις 07.00 το πρωί οι Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Μαρία Κατσή και Χρήστος Μέγας θα… σερβίρουν το πρώτο ειδησεογραφικό καφέ στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Στις 12.00 οι Αντώνης Κατσαρός, Παναγιώτης Περπερίδης και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα ενημερώνουν για τα αθλητικά γεγονότα μέσα από την εκπομπή «Sports Weekend».

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου θα ξεκινάει στις 13.00 και θα το παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Γιάννης Μούτσος.

Την Κυριακή στις 22.00 ο Αντώνης Καρπετόπουλος με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Οικονομίδη και Σοφία Αλατζά υπόσχονται ποδοσφαιρικές και όχι μόνο αναλύσεις.