Δευτέρα και η εβδομάδα για τον ΑΝΤ1, όπως μαρτυρούν και τα νούμερα τηλεθέασης, ξεκίνησε με το δεξί. Σε μία ημέρα σκληρού ανταγωνισμού, το κανάλι του Αμαρουσίου πέτυχε τις δικές του πρωτιές, ενώ σημείωσε υψηλές επιδόσεις στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, παίρνοντας την πρωτιά με 19,1%. Μάλιστα, χθες, οι γυναίκες αποδείχθηκαν πως ήταν το πιο πιστό κοινό, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης άγγιξαν ακόμα και το 25,5%

Στην κορυφή της τηλεθέασης στην άκρως ανταγωνιστική μεσημεριανή ζώνη, βρέθηκε και το «Rouk Zouk», με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54, το τηλεπαιχνίδι κατέγραψε 27,8% ενώ σε επιμέρους, στο ανδρικό κοινό έφτασε το 37,4%.

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και για ακόμη ένα βράδυ σημείωσαν εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έκανε 31,2% ενώ πολύ υψηλές ήταν οι επιδόσεις στα γυναικεία κοινά που άγγιξαν ακόμα και το 49,5%.

Πολύ δυνατή ήταν και η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου. Η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», με καλεσμένη τη Ρούλα Κορομηλά προσέλκυσε το ενδιαφέρον με 19,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε μέχρι και το 40,7%.