Κλείνει σιγά σιγά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», το «Όλα» και το «Ράδιο Αρβύλα» παραμένουν σταθερά στις θέσεις τους, όπως ακριβώς και την περυσινή σεζόν.

Έτσι, Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής θα εμφανίζονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ενώ η παρέα του Αντώνη Κανάκη θα σχολιάζει με το δικό της τρόπο τα τεκταινόμενα από Δευτέρα έως και Τετάρτη.

Όσο για τα νέα αποκτήματα του καναλιού, θέση στη late night ζώνη του ΑΝΤ1 αποκτούν η Ναταλία Γερμανού και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που θα εμφανίζονται μία φορά την εβδομάδα.

Στο δυναμικό του καναλιού παραμένει και ο Πέτρος Κωστόπουλος με το «Βράδυ» που θα γίνει αμιγώς εβδομαδιαίο, όπως και τα άλλα talk shows του σταθμού.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου αποκτά το δικό της καθημερινό μαγκαζίνο στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, αφήνοντας πίσω την επί περίπου μια 20ετία τηλεοπτική της στέγη, το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» (ή Aρτ, όπως λεγόταν τον τελευταίο καιρό), η Νάντια Μπουλέ θα δει να προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «The Biggest Game Of All» που μαγνητοσκόπησε το περσινό καλοκαίρι στο Παρίσι, ενώ βέβαια στο πρόγραμμα το καναλιού θεωρούνται τα «Κράτα Γερά» με τον Γιώργο Λιανό, αλλά και το «Πλάκα Κάνεις: Hotel Edition» με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο.