Ο Άγγελος Μπράτης προσκάλεσε τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 να μπουν στον «Κόσμο του Άγγελου Μπράτη».

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν τα κορίτσια ενημερώθηκαν πως θα φορέσουν δημιουργίες του κριτή, αγχώθηκαν και ενθουσιάστηκαν ταυτόχρονα.

Μάλιστα, η Όλγα σχολίασε: «Στο περσινό GNTM τα κορίτσια έφτασαν στον τελικό για να φορέσουν τα ρούχα του κυρίου Μπράτη και εμείς… κατευθείαν!».

Οι νεαρές διαγωνιζόμενες μπήκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και άρχισαν να δοκιμάζουν τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη και λίγη ώρα μετά, ορισμένες άρχισαν να στάζουν φαρμάκι.

Συγκεκριμένα όταν η Μαρτίνα έκανε την πρόβα της, ο Άγγελος Μπράτης της τόνισε να μην περπατά βιαστικά γιατί τινάζει το ύφασμα του φορέματος της.

Η Κέϊσι τότε, σχολίασε στις συμπαίκτριες της για την Μαρτίνα: «Η βασίλισσα του duck face. Έχει σφίξει όλο της το είναι».

Στη συνέχεια μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής ανέφερε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο, ήτανε έτσι. Δεν έχει αλλάξει αυτή την έκφραση λεπτό. Και να είμαστε με τη Μαρίνα, να την κοιτάμε και να έχουμε πεθάνει στο γέλιο. Δεν κουνιόταν».