Αυτή την Παρασκευή στην «Άλλη όψη» ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλά στον Μανώλη Κοττάκη, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τον αντιρατσιστικό νόμο και απαντά:

-Αν θα κάνει δεκτή την πρόταση που θα κάνει η ΝΔ, για το θέμα, στην Ολομέλεια ,ώστε να επέλθει τελικώς συμβιβασμός και συμφωνία μεταξύ των εταίρων της τρικομματικής κυβέρνησης.

-Πόσο επηρεάζει την λειτουργία της κυβέρνησης η μίνι κρίση, ποιές αλλαγές πρέπει να επέλθουν με τον ανασχηματισμό και αν πρέπει να τοποθετηθούν αναπληρωτές Υπουργοί στα Υπουργεία Διοικητικής Μετταρύθμισης και Δικαιοσύνης.

-Για την σκοπιμότητα ίδρυσης ενός συντονιστικού οργάνου.

-Πότε κατατίθεται στο Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και τι γίνεται με την ρύθμιση για τις προσωρινές δικαστικές διαταγές υπέρ συμβασιούχων ,για την οποία είχε υπάρξει εμπλοκή.

-Ποιά είναι η άποψή του για την πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια για τον περιορισμό των πορειών στο κέντρο της Αθήνας και για την νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις δημοτικές εκλογές ( ενιαίο ψηφοδέλτιο για δημοτικούς συμβούλους, ξεχωριστό για Δήμαρχο ).

-Αν πρέπει να μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

-Τι θα γίνει με την κληρονομική διαδοχή σε ορισμένα κλειστά επαγγέλματα.

-Πως εξελίσσεται η προσπάθειά του για ένωση των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και τι απαντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις αιχμές περί μή σεβασμού.

-Αν η χώρα θα αποκτήσει στο μέλλον Πρόεδρο Δημοκρατίας προερχόμενο από την Αριστερά.

Σήμερα στις 17:00 στη ΝΕΤ.