Η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, το «Κάτι ψήνεται», επιστρέφει από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και κάθε βράδυ με νέα επεισόδια, ανανεωμένο και… γευστικότατο.

Έτοιμο να μας ανοίξει την όρεξη για αυθεντικές γεύσεις και χαρούμενες παρέες το «Κάτι ψήνεται» ξεκινάει το ταξίδι του από το Βόλο. Θα συνεχίσει σε γειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Σαλαμίνας, της Πάτρας, της Καλαμάτας, της Λάρισας, αλλά και σε πολλές ακόμα περιοχές της Ελλάδας, προσκαλώντας μας σε έναν μοναδικό διαγωνισμό μαγειρικής και φιλοξενίας με νέους διαγωνιζόμενους, νέες γευστικές προκλήσεις, αλλά και «πιπεράτα» περιστατικά.

Δεν έχει σημασία ποιος αναδεικνύεται νικητής κάθε φορά. Αυτό που μετράει είναι ότι μια παρέα από διαφορετικούς ανθρώπους έρχεται πιο κοντά μέσα από γαστρονομικούς πειραματισμούς, αλλά πάνω απ’ όλα μέσα από τις ζεστές ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται γύρω από ένα φιλικό τραπέζι.

Τη ζεστή παρέα «κατασκοπεύει» ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η «φωνή» που αφηγείται και σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν κατά την προετοιμασία αλλά και τη διάρκεια του φιλικού δείπνου.