Τους τελικούς Κυπέλλων ποδοσφαίρου, Ρωσίας, Γερμανίας Σκωτίας και Ουκρανίας, και, θα καλύψει απευθείας η ψηφιακή πλατφόρμα της Nova από σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Τέσσερις ομάδες, η Μπάγερν (Γερμανία), η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά (Σκωτία), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) και η Σαχτάρ (Ουκρανία), οι οποίες έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα τους, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν και το Κύπελλο, πετυχαίνοντας το ντάμπλ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 12:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μέσα από το Novasports 2 θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας, Ανζί – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το Action24, το οποίο προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από το μπουκέτο της Nova στην θέση 314, θα μεταδώσει ζωντανά, σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου στις 19:45 τον τελικό του Κυπέλλου Ουκρανίας, Σαχτάρ – Τσερνομόρετς, την Κυριακή 26 Μάιου στις 17:00 τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας Χιμπέρνιαν – Σέλτικ σαμαράς και το Σάββατο 1η Ιουνίου τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας Μπάγερν – Στουτγκάρδη.

O τελικός του Κυπέλλου Ρωσίας, Ανζί – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα μεταδοθεί απευθείας και στη WEB TV στο www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε συνδρομητές forthnet/nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων από τη Nova

Τετάρτη 22 Μαΐου
19:45 Τελικός Κυπέλλου Ουκρανίας, Σαχτάρ – Τσερνομόρετς από το Action 24

Κυριακή 26 Μαΐου

17:00 Τελικός Κυπέλλου Σκωτίας, Χιμπέρνιαν – Σέλτικ από το Action 24

Σάββατο 1 Ιουνίου

12:30 Tελικός Κυπέλλου Ρωσίας, Ανζί – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Novasports 2
21:00 Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας, Μπάγερν-Στουτγάρδη από το Action 24