To Vodafone TV ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη με την ανατρεπτική σειρά Killing Eve που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όσα θεωρούσες δεδομένα.

Μια αξιωματικός της MI5 και μια ταλαντούχα δολοφόνος βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο, σε ένα επικό παιχνίδι γάτας-ποντικιού και σε καλούν να πάρεις μέρος.

Η καλύτερη σειρά του 2019 (Bafta TV Awards) προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Vodafone TV και μπορείς να δεις το πρώτο επεισόδιο εντελώς δωρεάν εδώ.

Το ΄πιασες;

Με ένα κλικ στο στο vodafone.gr θα χαθείς στη μαγευτική δίνη των δύο πρωταγωνιστριών σε μια σειρά που τα έχει όλα: παιχνίδια κατασκοπείας, δολοφονίες, ανατροπές και μυστηριώδεις τύπους.

Το πρώτο επεισόδιο του Killing Eve σε περιμένει να το δεις δωρεάν στο vodafone.gr και να γίνει το νέο σου κόλλημα!

Η κατασκοπία είναι… γένους θηλυκού

Η Sandra Oh, η γνωστή γιατρός του «The Grey’s Anatomy» καταδιώκει αποκλειστικά στο Vodafone TV, την ψυχοπαθή αλλά αξιολάτρευτη πληρωμένη δολοφόνο Jodie Comer, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Doctor Foster».

Η Eve είναι μια σχεδόν απελπισμένη, τρομακτικά έξυπνη αξιωματικός της MI5, της περίφημης βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας, η οποία ενώ πάντα ονειρευόταν μια συναρπαστική ζωή κατασκόπου, είναι αναγκασμένη να πλήττει από τη βαρετή δουλειά γραφείου της.

Η Villanelle είναι μια μανιώδης, φοβερά ευφάνταστη και ταλαντούχα δολοφόνος, η οποία απολαμβάνει τις πολυτέλειες της ζωής εκμεταλλευόμενη την οικονομική ευχέρεια που της παρέχει η απαιτητική και βίαιη δουλειά της.

Μια σειρά από συναρπαστικές συγκυρίες φέρνουν συνεχώς τη μια στη ζωή της άλλης, μέχρι να αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια από τις πιο καθηλωτικές εμμονές της μικρής οθόνης.

Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του συγγραφέα Luke Jennings και απογειώθηκε μέσα από την σκηνοθετική ματιά της Phoebe Waller-Bridge («Fleabag») με γυρίσματα σε Παρίσι, Λονδίνο και Ρώμη.

Δεν μένει όμως εκεί. Η αληθινή μαγεία κρύβεται στην πιο περίπλοκη σχέση δύο γυναικών που έχεις συναντήσει ποτέ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην κουρασμένη από τη ρουτίνα Eve και την ασταθή δολοφόνο Villanelle είναι αυτό που κάνει την σειρά αληθινά συναρπαστική και σε κρατά κολλημένο στον καναπέ.

Η δυναμική και ο ανεπαίσθητος ερωτισμός αυτού του θηλυκού ντουέτου δεν σου επιτρέπει καν να σκεφτείς ότι πρόκειται για μια τυπική ιστορία μυστηρίου.

Θες κι άλλο;

Ανατρέποντας την τυπική φόρμα του κατασκοπικού θρίλερ δράσης, η σειρά απέσπασε τα Bafta Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Καλύτερου Γυναικείου Πρωταγωνιστικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Jodie Comer και Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου για τη Fiona Shaw.

Η αριστουργηματικά απολαυστική, ασυνήθιστη σειρά μυστηρίου μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατάφερε να ανανεώσει τη δεύτερη σεζόν της από το BBC America πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη!

Με πολλαπλές ανατροπές και σκοτεινό χιούμορ το Killing Eve σε προκαλεί να δεις δωρεάν το 1ο επεισόδιο 1ου κύκλου εδώ και στη συνέχεια όλα τα επεισόδια της σειράς αποκλειστικά στο Vodafone TV, τη στιγμή που θες και από όποια συσκευή θες!

Stay tuned λοιπόν γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή!

Δείτε το βίντεο