Οι συνδρομητές της Nova το διήμερο 16-17 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα αθλητικά κανάλια Novasports, τους αγώνες Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ και Γουίγκαν – Νιουκάστλ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League.

H πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Ρέντινγκ και θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια στιγμή η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Έβερτον, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το παιχνίδι της Γουίγκαν με την Νιουκάστλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:

Σάββατο 16/03

• 14.45 Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

• 19.30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

Κυριακή 17/03

• 18.00 Τσέλσι – Γουέστ Χαμ από το NS3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

• 18.00 Γουίγκαν – Νιουκάστλ από το NS4 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί το παρακάτω παιχνίδι:

• 16/03 – 21.30 Σουόνσι – Άρσεναλ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Η Nova δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Κάθε Πέμπτη, στο Novasports 1, στις 17:30, η ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 12:10, από το Novasports 2, μέσα από το «Preview», μια εκπομπή – προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.