Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου δίνουν πολλές αφορμές για εορταστικά γεύματα, πράγμα που εκμεταλλεύονται δεόντως ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «Παρέα στην κουζίνα κάθε μέρα».
Τη Δευτέρα, όμως, ξεκινούν χαλαρά με γρήγορη τηγανιτή τυρόπιτα με αραβική πίτα. Απολαυστικό, γρήγορο και αρέσει σε όλους.
Την Τρίτη, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος προτείνουν λαχταριστά πιτάκια με διάφορες γεύσεις, οι καταλληλότεροι μεζέδες για τα αποκριάτικα πάρτι.
Όταν δεν έχεις πάει για ψώνια και στο ψυγείο σου υπάρχουν τρία βασικά υλικά, μπορείς να κάνεις γευστικά θαύματα. Η απόδειξη στην εκπομπή της Τετάρτης: τηγανητό ρύζι με αυγά και τυρί κρέμα.
Την Τσικνοπέμπτη γιορτάζουμε με αγαπημένα πρόσωπα και απολαμβάνουμε μπριζολάκια με πατάτες σοτέ και σάλτσα από τυρί κρέμα.
Όπως κάθε Παρασκευή, ένας τηλεθεατής θα μαγειρέψει μαζί με τον Αλέξανδρο και τον Γιώργο την αγαπημένη του συνταγή.
Αυτή τη φορά, το μενού έχει κέικ λεμονιού.