Η «ξαφνική εμφάνιση» της διευθύντριας επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνας Γκαγκάκη, στην πρώτη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Λέγεται, μάλιστα, ότι κάποια στελέχη του καναλιού δυσανασχέτησαν έντονα κι ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί σχετικά. Ακόμη λένε ότι θα την καλέσουν και σε απολογία!

Για καθίστε ρε παιδιά, γιατί όπως είχε πει και ο Γιώργος Λεβέντης… «θα π… απ’ το παράθυρο»! Είναι δυνατόν, όταν έχει προηγηθεί τόσος θόρυβος μέχρι και με τον τίτλο της Τατιάνας στο Star, να μην ενημερώνει κανέναν η Κατερίνα;
Το μόνο που μπορεί να έχει συμβεί είναι να το ανέφερε σε κάποια συζήτηση και να της είπαν… «κάνε ό, τι νομίζεις, εσύ είσαι διευθύντρια επικοινωνίας». Ή μπορεί να συσκέφτηκαν και να σκέφτηκαν ότι… «τυχόν συμμετοχή της Γκαγκάκη στο Star μπορεί να κάνει καλό επικοινωνιακά στον όμιλο, γιατί θα φανεί ότι δεν έχει τίποτα μαζί της και την έκοψε όντως για λόγους budget».

Ή, τέλος, είναι φίλες οι κοπέλες και το να βρεθούν στην ίδια εκπομπή μόνο έγκλημα δεν είναι. Από πότε απαγορεύεται να τα λένε οι φίλες στον αέρα επειδή άλλαξε η μία κανάλι; Προσωπικά δεν είδα την συγκεκριμένη τηλεοπτική συνύπαρξη, αλλά – φαντάζομαι – ότι όλοι μας κάπως έτσι τη θέλουμε την τηλεόραση: Να ορίζεται από τους κανόνες της ζωής κι όχι της σόουμπιζ….

Πηγή: markos.tv