Η 26η αγωνιστική της Premier League υπόσχεται αναμετρήσεις που κόβουν την… ανάσα και οι συνδρομητές της Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζονται να απολαύσουν τηλεοπτικό υπερθέαμα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.45) η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουαιτ Χαρτ Λειν» την Νιουκάστλ, ενώ λίγο αργότερα η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στο «Ολντ Τράφορντ» την Έβερτον και θέλει τη νίκη για να κρατήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Σπουδαία ματς από βαθμολογικής σημασίας είναι οι αγώνες Τσέλσι – Γουίγκαν και Σάντερλαντ – Άρσεναλ, Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:

Σάββατο 09/02

– 14.45 Τότεναμ – Νιουκάστλ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

– 19.30 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

Κυριακή 10/02

– 18.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Έβερτον από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν τα παρακάτω παιχνίδια:

– 09/02-21.30 Τσέλσι – Γουίγκαν από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

– 09/02-23.30 Σάντερλαντ – Άρσεναλ από το NS3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

– 11/02-00.10 Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

– 13/02 -22.00 Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Η Nova δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Κάθε Πέμπτη, στο Novasports 1, στις 17:30, η ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 12:10, από το Novasports 2, μέσα από το «Preview», μια εκπομπή – προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.