Το κορυφαίο πρωτάθλημα στο κόσμο, η Premier League, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και τα ντέρμπι διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μετά τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι, έρχονται άλλες δύο σπουδαίες αναμετρήσεις και η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της υπόσχεται μοναδικό υπερθέαμα στους συνδρομητές της, με τις κορυφαίες ομάδες της «Γηραιάς Αλβιώνας» να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Το… μενού της 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο μεγάλα ματς την Κυριακή 20/1. Η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Άρσεναλ, ενώ στην συνέχεια η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία ημέρα νωρίτερα (Σάββατο 19/1) η Γουέστ Μπρόμιτς υποδέχεται την Άστον Βίλα σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα αμφίρροπο.

Το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:

Σάββατο 19/1

• 19.30 Γουέστ Μπρόμιτς – Άστον Βίλα από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Κυριακή 20/1

• 15.30 Τσέλσι – Άρσεναλ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

• 18.00 Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί το εξής παιχνίδι:

Σάββατο 19/1: 19.30 Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Η Nova δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Κάθε Πέμπτη, στο Novasports 1, στις 17:30, η ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 12:10, από το Novasports 2, μέσα από το «Preview», μια εκπομπή – προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.