Το νέο τοπίο στα Πανεπιστήμια της χώρας με την ανάδειξη Συμβουλίων, χάρη στο σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς και ο επανασχεδιασμός της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και το σχέδιο «Αθηνά», πραγματεύεται η εκπομπή «στα άκρα».

Με την Βίκυ Φλέσσα συζητούν: ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού(Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π) Νίκος Σταυρακάκης, ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Θεόδωρος Φορτσάκης, ο καθηγητής της Τεχνολογικής, Οικονομικής και Βιομηχανικής Στρατηγικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Γιάννης Καλογήρου, η αν. καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Λίλιαν Μήτρου και ο αν. καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μάνος Ματσαγγάνης.

Επίσης, παρεμβαίνουν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αλλά και δυο νέοι επιστήμονες, η Δάφνη Αργύρη και ο Κλεάνθης Νόου. Αυτήν την Παρασκευή στις 23:00 στη ΝΕΤ.