Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στα «παιδιά» που είναι μαζί του αλλά και που έχουν περάσει από την εκπομπή.

Ανάμεσα σε αυτούς μίλησε και για την Μπάγια Αντωνοπούλου που αποχώρησε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή αλλά και από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πρεμιέρα έκανε χθες η Μπάγια Αντωνοπούλου με το Survivor Πανόραμα και ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της δημοσιογράφου στον αέρα της εκπομπής:

«Με χαρά βλέπω την επαγγελματική της εξέλιξη, όπως κάποτε έβλεπα και τη δική μου… Την Μπάγια χθες που έκανε πρεμιέρα στη δική της την εκπομπή στον ΣΚΑΪ και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγια Αντωνοπουλου στις αρχές Οκτωβρίου βρέθηκε εκτός πόστου από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής στην αρχή είχε κάνει λόγο για «αδιαθεσία» της δημοσιογράφου ενώ όσο ο καιρό περνούσε και τα ρεπορτάζ πλήθαιναν ο κ. Παπαδάκης είχε κάνει ένα σχόλιο για «εντάσεις και κούραση».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε πρώτη φορά μετά τα όσα συνέβησαν, έπειτα και από το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Υπήρξε μια ένταση η οποία με ώθησε στο να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Όλοι έχουμε τα όρια μας. Εμένα τα όρια μου ήταν μέχρι εκείνο το σημείο. Και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα για εμένα και για την εξέλιξη μου από εδώ και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή» είχε πει χαρακτηριστικά.