Την καλύτερη της φάση διανύει η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φορά το πιο λαμπερό της χαμόγελο και μιλά για τον σύντροφο της Θέμη Σοφό σε συνέντευξη της στη «Real News» αλλά και για τη νέα της επαγγελματική αρχή.

«Είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη», δηλώνει ενώ παράλληλα αποκαλύπτει τα προσόντα του αγαπημένου της, που την κέρδισαν: «O Θέμης έφερε στη ζωή μου τον έρωτα και την ισορροπία. Όταν είμαι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Ο άνθρωπος μου είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να εκτίθεται».

Ο Θέμης είναι ο άνθρωπος που στηρίζει απόλυτα τις επαγγελματικές της επιλογές: «Τα συζητάμε όλα και είναι πάντα δίπλα μου. Έχει άποψη και είναι πάντα πρόθυμος να με συμβουλέψει». Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των δικών της ανθρώπων μετά την πρεμιέρα; «Οι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν τα καλύτερα-τι θα μου έλεγαν! Γενικά έχω ακούσει καλά σχόλια. Αλλά γνωρίζω ότι χρειάζεται χρόνος για να βρούμε τον ρυθμό μας, να δέσουμε σαν ομάδα… Άλλωστε, στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο!».

Η ίδια όμως μιλά και για την Βάσια Λόη λέγοντας πως δε γνωρίζει αν ο λόγος που παραιτήθηκε ήταν επειδή ανέλαβε εκείνη την εκπομπή: «Aυτό δε μπορώ να το γνωρίζω. Δεν ήμουν παρούσα στο ραντεβού της με την διευθύντρια του Ψυχαγωγικού, Ράνια Ματαφιά και πολύ, περισσότερο δεν είμαι μέσα στο μυαλό της».