Σε συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», μιλάει για την σχέση της με τους νέους παρουσιαστές του πρωινού του ΜEGA.  Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεονώρα Μελέτη δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλο, ενώ και η Φαίη Σκορδά μέσω της εκπομπής της είχε μιλήσει αρνητικά κατά το παρελθόν για την συνάδελφό της. 

Έτσι λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Down Town για την κόντρα της με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά, απάντησε:

«Τα σχόλια του Γιώργου για μένα είναι γνωστά, όπως και το ότι, στο παρελθόν, το Alter και η εκπομπή της Φαίης είχαν εξαπολύσει σχεδόν ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον μου. Από κει και πέρα, όμως, δεν πορευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ξετρυπωθώ από την αφάνεια με επιθέσεις ή μιλώντας αρνητικά για τους άλλους στην εκπομπή μου. Στην Πρωινή Μελέτη θέλω να ασχολούμαστε με πράγματα, πρόσωπα και θέματα που αρέσουν στον κόσμο και που έχουν κάτι να πουν. Αν ασχοληθούμε φέτος με τα πρόσωπα του πρωινού του Mega, θα το κάνουμε καθαρά για δημοσι­ογραφικούς λόγους, επειδή αποτελούν κι αυτά μέρος της τηλεοπτικής πραγματικό­τητας. Τι να κάνουμε, η τηλεόραση θα ’χει πολύ reality φέτος. Μαγκιά, όμως, είναι να πουλάς χωρίς να πουλιέσαι».