Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Η αυστηρή και σχολαστική καθημερινότητα ενός διάσημου μόδιστρου στο Λονδίνο του ’50, διαταράσσεται από μια θεληματική νεαρή ενώ τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού στις γειτονιές του Beverly Hills είναι εξίσου πνευματώδη και αμιγώς διαβολικά με τα αφεντικά τους. Λίγο μετά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Ιράν-Πορτογαλία ενώ ένα κλεφτρόνι μπαίνει κατά λάθος στο στόχαστρο τρομοκρατών. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Phantom Thread

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ Διάρκεια: 130′

[sidequote] Απόλαυσε στο Vodafone TV τη ταινία Phantom Thread[/sidequote] Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδερφή του, Σίριλ κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης. Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση.

Devious Maids

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 4ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μαρκ Τσέρι Πρωταγωνιστούν: Ντάνια Ραμίρεζ, Μαριάνα Κλαβένο, Ρόσελιν Σάντσεζ dgibfhdiohΜε κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις δολοφονίες και δολοπλοκίες, η σειρά επικεντρώνεται σε μια μικρή ομάδα υπηρετριών, τις οποίες συνδέουν οι δουλειές τους, οι δυσκολίες της ζωής και το μελοδραματικό περιβάλλον που περιλαμβάνει τους εργοδότες τους. Η Rosie, μια χήρα που εγκατέλειψε το γιο της στο Μεξικό όταν πέθανε ο άντρας της, εργάζεται ως υπηρέτρια και νταντά για ένα ζευγάρι εγωκεντρικών και επιτυχημένων ηθοποιών, της Peri και του Spence Westmore. Η wannabe τραγουδίστρια Carmen, ζει με την ελπίδα ότι ο εργοδότης της Alejandro, ένας διάσημος αστέρας της pop, θα τη βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα της, όμως η πιστή του οικονόμος και αφεντικό της Carmen, Odessa, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να της κόψει τα φτερά. Η Zoila είναι η επικεφαλής του υπηρετικού προσωπικού της Genevieve Delatour, η οποία εκτός από πάμπλουτη είναι τρομακτικά κυκλοθυμική και δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνη της. Η Zoila έχει μαζί της στη δουλειά την έφηβη κόρη της, Valentina, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Remi το γοητευτικό γιο της Genevieve.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00 18073364968643 Το παιχνίδι Ιράν-Πορτογαλία είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ στη Ρωσία, καθώς είναι αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Μέρα της Βαστίλης

Star, 22:10 Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουότκινς Πρωταγωνιστούν: Ίντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κέλι Ράιλι, Χοσέ Γκαρσία Διάρκεια: 86′ jgdpfoΟ Μάικλ είναι μετρ σε μικροκλοπές και ξαφρίζει τους πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, παρά μόνο όταν είναι πλέον πολύ αργά. Μια μέρα όμως θα κάνει το μεγάλο λάθος! Κλέβει μια τσάντα, που δεν έπρεπε και μπαίνει αυτόματα στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό το απίστευτο μπέρδεμα, ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στο δρόμο του… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!