Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Μια ατρόμητη πριγκίπισσα παλεύει να λύσει τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο ενώ η «άγρια δύση» ζωντανεύει στο σαλόνι σου. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος, η Μαρία Μπεκατώρου σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και ένας κομψός κατάσκοπος προσπαθεί να στρατολογήσει έναν ατίθασο νεαρό. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Frozen

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Μπελ, Τζος Γκαντ, Ιντίνα Μένζελ, Τζόναθαν Γκροφ, Τομ Κέιν Διάρκεια: 102′

[sidequote]Απόλαυσε την ιστορία της Έλσας και της Άννας στο Vodafone TV με την ταινία Frozen[/sidequote] Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κρίστοφ, έναν απότομο βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Η Άννα και ο Κρίστοφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές τύπου Έβερεστ συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοί τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Deadwood

Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 3ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Μιλτς Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Όλιφαντ, Ίαν ΜακΣέιν, Μόλι Πάρκερ [pk[p-0 Το Deadwood είναι μια πόλη στη Νότια Ντακότα. Μια πόλη που στα τέλη του 19ου αιώνα ήταν παραδομένη στο έγκλημα και την διαφθορά. Ό,τι φαντάζεστε για την λεγόμενη «άγρια δύση» βρίσκεται εκεί. Σερίφης, παράνομοι, πιστόλια, καπέλα… όλα σε μια πόλη που κάθε παράνομος και κάθε τυχοδιώκτης προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία και, φυσικά, λεφτά.

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 από τη 13:00. ΣΛΟΑΝ ΣΤΙΒΕΝΣ [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός οδεύει προς τα τελικά του στάδια με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στην προημιτελική φάση, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία στο γυναικείο ταμπλό περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα του Roland Garros. Η μάχη της Μάντισον Κις και της Σλόαν Στίβενς στα ημιτελικά αναμένεται συναρπαστική.

Still Standing

ANT1, 18:00 Still Standing Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Κάποιοι χάνουν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και λίγοι καταφέρνουν να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους.

Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Τάρον Έγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντάβενπορτ, Μάικλ Κέιν Διάρκεια: 123′ j9ju09ju Όταν ο πατέρας του 5χρονου Έγκσι, θυσιάζει τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια μιας απόρρητης στρατιωτικής άσκησης, η οικογένειά του θα λάβει ένα ασυνήθιστο μετάλλιο. Το μετάλλιο αυτό συνοδεύεται από έναν τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίον ο Έγκσι και η οικογένειά του θα πρέπει να καλέσουν μόνο όταν χρειαστούν κάποια πολύ σημαντική χάρη. 17 χρόνια αργότερα, ο νεαρός, που παράτησε πλέον το σχολείο, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έτσι θα συναντήσει για πρώτη φορά στη ζωή του τον Χάρι Χάρτ, έναν γλυκύτατο τζέντλεμαν και απόλυτα κομψό κατάσκοπο, που σπεύδει να τον απελευθερώσει επειδή τυγχάνει να χρωστάει, ο ίδιος, τη ζωή του στον σπουδαίο πατέρα του. Του προτείνει λοιπόν πρόσβαση σε μια άκρως απόρρητη μυστική υπηρεσία, για την οποία δουλεύει και ο ίδιος. Το όνομα αυτής: Kingsman. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!