Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος και ένας άτυχος νέος μπλέκει σε μια περιπέτεια με…εφτά ψυχές, ενώ ανακαλύπτει τι γίνεται στο βρώμικο και ανταγωνιστικό κόσμο των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράζει μέχρι και τριακόσιες χιλιάδες ευρώ και μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA εισχωρεί στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 στις 12:00 Roland Garros [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στο κορτ, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Ο Ράφα Ναδάλ θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο, με τις μάχες πάνω στη χωμάτινη επιφάνεια να αναμένονται εντυπωσιακές. Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης παίζει σήμερα με τον Γκουίντο Πέγια. Επίσης μέσω των καναλιών Eurosport 1 και 2 δες τους αγώνες μεταξύ Τσίλιτς και Χουρκάς και Ίσνερ -Σεμπάγιος. Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι μονομαχίες της Σερένα Γουίλιαμς και της Άσλει Μπάρτι, της Μαρίας Σαράποβα με τη Ντόνα Βέκιτς καθώς και της Σιμόνα Χάλεπ με την Τέιλορ Τάουνσεντ.

Το γατοξόρκι

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ραφαέλ Ρίμπας Διάρκεια: 93′

Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

House of Lies

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 5ο στο Vodafone TV, όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μάθιου Κάρναχαν Πρωταγωνιστούν: Ντον Τσιντλ, Κρίστεν Μπελ, Μπεν Σουάρτζ, Τζοσ Λόσον 89hy9o8i Ο Marty Kaan και η ομάδα του, ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον πως να παίζουν τα εταιρικά παιχνίδια, χρησιμοποιώντας κάθε «βρώμικο» τέχνασμα. Στις γραφεία ακόμα και στις κρεβατοκάμαρες της ελίτ εξουσίας, η διαφθορά είναι επιχείρηση όπως πάντα, με τον καθένα να σκέφτεται πάντα πρώτα τον εαυτό του.

The Wall

ΑΝΤ1, 21:00 ju09ju Ένα παιχνίδι γνώσεων, στρατηγικής και τύχης, όπου μία απάντηση μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή! Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι παίκτες διεκδικούν μαζί μέχρι και τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Spy

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Τζουντ Λο, Ρόουζ Μπάιρν Διάρκεια: 110′ i9hyujki Η Σούζαν Κούπερ είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές της Υπηρεσίας. Αλλά όταν ο συνεργάτης της εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!