Η ραδιοφωνική παραγωγός Νικόλ Παπαιωάννου απαντά για τον ντόρο που προκλήθηκε ότι… διώχνουν την Μαρία Μπεκατώρου για να αναλάβει την εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παραγωγός Νικόλ Παπαϊωάννου είχε λάβει πρόσκληση από την επιστήθια φίλη της και τραγουδίστρια Ηρώ Ηλιοπούλου προκειμένου να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της στο Γκάζι.

Όμως, σύμφωνα με το Star, η τραγουδίστρια Ηρώ Ηλιοπούλου ανακοίνωσε δια μικροφώνου ότι η φίλη της, ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΑΔΙΟ ΑΣΤΥ 90,6 Νικόλ Παπαϊωάννου, θα αναλάβει από Σεπτέμβρη την πρωινή εκπομπή του σταθμού. Έκτοτε η είδηση έκανε το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων.

Είχες πρόταση από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ν αναλάβεις την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρωινή ζώνη;

«Όχι, ποτέ δεν έχω συζητήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό για καμία εκπομπή. Εγώ εργάζομαι στο ραδιόφωνο της εταιρίας και όχι στο κανάλι»

Και πως προέκυψε η ανακοίνωση της φίλης σου ότι γίνεσαι Μαρία Μπεκατώρου στη θέση Μπεκατώρου; Ποιο είναι ακριβώς το παρασκήνιο;

«Κοίτα, πράγματι βρέθηκα να διασκεδάζω στο μαγαζί της φίλης μου. Κάποια στιγμή πήγα να την συναντήσω πίσω στα παρασκήνια για να την συγχαρώ. Επάνω στην κουβέντα μου έδωσε τα συγχαρητήρια της για την εκπομπή μου στο ραδιόφωνο και με ρώτησε πως και δεν έχω κάνει κάποια τηλεοπτική δουλειά στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μιας και ανήκει στην ίδια εταιρία. Γνωρίζοντας βέβαια ότι μ ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης. Της είπα ότι κάποια στιγμή ίσως κάνω το πρώτο μου ξεκίνημα εκεί. Αυτό της είπα μόνο. Δεν ήξερα όμως ότι στη συνέχεια η Ηρώ θα έκανε τέτοια γκάφα. Όταν εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή από το μικρόφωνο ευχαριστούσε τους φίλους της που ήταν στην πρεμιέρα της και όταν αναφέρθηκε στο όνομα μου είπε ότι είναι κοντά μας και η παραγωγός Νικόλ Παπαϊωάννου η οποία θα αναλάβει του χρόνου την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου»

Αντέδρασες εφόσον ήξερες πως κάτι τέτοιο είναι ψέμα;

«Δεν ήξερα τι να κάνω «πάγωσα» αλλά το άφησα το θέμα εκεί χωρίς να γνωρίζω ότι θα λάμβανε τέτοιες διαστάσεις. Ζητώ συγνώμη για την όλη αναστάτωση που προκλήθηκε στην κυρία Μαρία Μπεκατώρου».

Η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνεις σε ένα σημείο που σε γνωρίζει περισσότερος κόσμος, ίσως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτό για να ακουστεί παραπάνω το όνομά τους. Έξυπνη κίνηση ήταν. Εγώ δεν την γνωρίζω την κοπέλα, δεν την ξέρω. Κι εμένα τηλέφωνο με πήραν και μου είπαν ότι γράφτηκε αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ήταν κουτό εάν ήθελα να στηριχθώ στην πορεία μιας πετυχημένης γυναίκας με 18 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας»

Έχετε συναντηθεί από κοντά;

«Όταν έκανα δική μου εκπομπή σε web tv τις είχα πάρει δύο φορές δηλώσεις σε κάποια event αλλά δεν θα με θυμάται»

Θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί της στην εκπομπή της;

«Ναι, θα μ’ ενδιέφερε είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες γιατί την εκτιμώ!»

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο radar.gr