Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Οι νυν έρχονται κοντά με τους πρώην με απρόβλεπτες εξελίξεις πριν ο Πέτρος Πολυχρονίδης γυρίσει τον «Τροχό της Τύχης». Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στο αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης και η Χάιντι Κλουμ ανοίγει τις πόρτες στο λαμπερό κόσμο της μόδας σε όσους σταθούν τυχεροί. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Wilde Wedding

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ντέιμιαν Χάρις Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Πάτρικ Στιούαρτ, Μίνι Ντράιβερ, Γκρέις Βαν Πατέν Διάρκεια: 92′ hjh0p [sidequote] Παρακολουθήστε από το Vodafone TV λαμπερές πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου box office[/sidequote] Η εμβληματική σταρ του σινεμά Έβα Ουάιλντ αποφασίζει να παντρευτεί για ακόμη μια φορά προκαλώντας έτσι την ανησυχία των τριών ενήλικων γιων της και του αγαπημένου πρώην της συζύγου, Λόρενς. Καθώς όλη η οικογένεια συρρέει για να παρευρεθεί στον γάμο της Έβα και του Χάρολντ, αυτό το καλοκαιρινό σαββατοκύριακο όλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον άλλον λίγο πιο στενά. Όλοι βρίσκονται στη λίστα καλεσμένων, ακόμα και οι πρώην τους, ερωτικές σπίθες ανάβουν ξανά και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.

Τροχός της Τύχης

Star, 18:45 ετξρυξτθ Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα. Παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Μαζί του η Τζούλια Νόβα.

Survivor 2

ΣΚΑΪ, 21:00 ευετηυετ4 Στο αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, οι παίκτες παλεύουν για το έπαθλο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Project Runaway

FOX Life, 21:50 PROJECTRUNWAY_S16_POSTER Το Project Runaway είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι μόδας. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους αυστηρούς κριτές Χάιντι Κλουμ, Νίνα Γκαρσία και Ζακ Ποσέν, αλλά και τον μέντορά τους Τιμ Γκαν, προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο λαμπερό κόσμο της μόδας. Τα βράδια στο σπίτι υπόσχονται μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με την πιο ολοκληρωμένη λύση για όλη την οικογένεια. Με το Vodafone TV μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή ό,τι θες με πρόσβαση σε πάνω από 60 κανάλια, και χιλιάδες επιλογές σε ταινίες, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά, για να βλέπουν όλοι αυτό που θέλουν.