Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Μια γοητευτική γυναίκα συμπαραστέκεται στον άνδρα της αλλά μέσα της βράζει από θυμό και απογοήτευση πριν «καβαλήσει» κάποια από τα θρυλικότερα «ποδηλατικά» βουνά. Λίγο μετά ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει απίθανες σπιτικές λιχουδιές για δύο μυστικούς πράκτορες που… σφάζονται για τα μάτια μιας γυναίκας. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Good Wife

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 7ο στο Vodafone TV, όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μισέλ Κινγκ, Ρόμπερτ Κινγκ Πρωταγωνιστούν: Τζουλιάνα Μαρκούλις, Μάικλ Τζ.Φοξ, Κριστίν Μπαράνσκι, Ματ Τζέρτσι THE_GOOD_WIFE_YR07 Η έβδομη και τελευταία σεζόν του νομικού δράματος ξεκινά με την Αλίσια να προσπαθεί να αναστήσει την καριέρα της αφού απέρριψε μια πρόταση από τον Κάνινγκ για να έρθει να δουλέψει μαζί του. Δουλεύει ως δικηγόρος σε ένα δικαστικό σωματείο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει τους δικούς της πελάτες, αλλά την εκμεταλλεύεται ο Κάνιγκ σαν πιόνι κατά της Ντιαν και του Κάρι από την παλιά της εταιρία.

Γύρος της Ιταλίας

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 στις 14:15 17148559465416 Ο γύρος Ιταλίας 2018 φτάνει στο ένατο ετάπ του, με μια απαιτητική διαδρομή 225 χιλιομέτρων, που ξεκινά στην Πέσκο Σανίτα του Μπενεβέντο και τερματίζει στην πανέμορφη κορυφή του Γκραν Κάσο στο Αμπρούτσο, σε υψόμετρο κοντά στα 2.900 μέτρα.

Kitchen Lab

ΣΚΑΪ, 16:45 ΗΞΦΡΞΥΡΦΞ Σε ένα πραγματικό εργαστήριο που έχει γίνει το talk of the town, ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και φυσικά πεντανόστιμες συνταγές που λύνουν τα χέρια.

Αυτό θα πει Πόλεμος

Star, 17:45 Σκηνοθεσία: ΜακΤζι Πρωταγωνιστούν: Ρις Γουίδερσπουν, Τομ Χάρντι, Κρις Πάιν, Τιλ Σβάιγκερ, Τσέλσι Χάντλερ Διάρκεια: 98′

Δύο κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες συμβαίνει να είναι και καλύτεροι φίλοι, που δεν αφήνουν τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσά τους. Αυτό ισχύει μέχρι τη στιγμή, που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Τότε, ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος ξεσπά, καθώς οι δύο κατάσκοποι μάχονται με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένες στρατηγικές αλλά και ένα οπλοστάσιο τόσο ισχυρό, που είναι ικανό να σβήσει μια μικρή χώρα από τον χάρτη. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!